VGA 04: POZIV NA NATJEČAJ

4 grada + 4 akademije + 4 galerije + 4 izložbe = POZIV ZA IZLAGANJE NA ČETVRTOM IZDANJU VIRTUALNE GALERIJE AKADEMIJE

Jutro je. Ulazite u svoj omrženi tramvaj koji ponovno kasni i naravno je krcat; pri tome izražavate žaljenje što ste uopće dogovorili kavu rano u zoru.

Napokon pijete nektar života na vanjskoj terasi. Kava je gorka jer je šećer poskupio, no ne smeta vam jer ste u društvu prijatelja koji sve čine slađim. Odjednom vas ulovi snažno lupanje srca, ali ne, nije to od spomenute svete vode, već zbog vašeg dragog drugara koji iznosi sjajne novosti:

Grupa studenata koji zajedno pokušavaju stvoriti zajednički virtualni prostor te ostvariti komunikaciju između umjetničkog studentskog svijeta i pojedinaca inih krugova interesa: Virtualna galerija akademija, ukratko VGA, poziva na natječaj za 4. izdanje u 4 hrvatska grada - Split, Osijek, Rijeka i Zagreb - koji će trajati od 19. 09. do 3. 10. 2022.  godine. Prijaviti možeš maksimalno 3 rada bez obzira na medij, temu, materij i kolegij na kojem su nastali. Sudjelovat mogu studenti i studentice koji trenutno studiraju na umjetničkim sveučilištima, ali i kolege i kolegice koji su diplomirali u posljednje 2 godine. 

*uff ovo je bilo puno informacija, prijatelj se malo zakašljao i popio vode pri čemu je kukao o rastopljenome ledu*

Troškove za dizajn, tisak deplijana i legendi te prijevoz i postav u bilo kojem od gradova u kojem će umjetnik/ica izlagati, snosit će VGA. Također kao i prošlih godina izložbu promoviraju portal Kulturflux i njegovi novinari te VGA Instagram koji će zajedno predstaviti sve buduće izlagaće. 

Šećer za kraj: izložba će se od 01. 11. do 08. 11. 2022. istovremeno održati u galerijama: Lexart (Zagreb), SKC (Rijeka), Kocka (Split) i Knifer (Osijek).

Znaš kako kažu, tko rano rani dvije sreće grabi! Prijavi rad ODMAH na Link, a više informacija možeš saznati putem VGA e-mail adrese: virtualnagalerija1@gmail.com ili na Facebook eventu.

FRANKA PUHARIĆ

Poveznice
Moglo bi te zanimati