Pop-up izložba „Narudžba je naša umjetnost“ u Garaži Kamba

Svi već polako idu na more, a ti si zapeo/la na vrelom zagrebačkom asfaltu jer ti se nije dalo kolokvirati onaj (glupi) ispit iz prošlog semestra? Nakratko se opusti i osvježi glavu kulturom!

U četvrtak, 11. srpnja 2019. godine u 19 sati, umjesto da se lupaš skriptama po glavi, otiđi u Garažu Kamba (Ilica 37) na pop-up izložbu „Narudžba je naša umjetnost“ i barem na trenutak postani detektiv likovnih i vizualnih disciplina. Tvoj zadatak bit će razotkriti sličnosti i razlike između umjetnikova opusa vlastitog htijenja i onoga koji je pod utjecajem naručitelja. Kustoski koncept i zadatke za posjetitelje izložbe pripremile su kustosice Mihaela Zajec i Buga Kranželić uz asistenciju Darie Granić, Lore Rajčić i Ivane Završki. Ništa ovo ne bi bilo moguće bez šest sjajnih izlagača: Santane Picco, Dominika Vukovića, Manuele Pauk, Zdenka Mikše, Zvonimira Ferine i Mie Maraković.

Zvuči dobro? Ova obavijest te barem malo osvježila? Ako jest, u četvrtak povuci frendove za rukav i dođite u Garažu Kamba na izložbu, a mi vas čekamo s detektivskim alatom koji će vam barem malo olakšati potragu!


Izložbu „Narudžba je naša umjetnost“ organizira Klub studenata povijesti umjetnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu (KSPUFF) pod vodstvom navedenih kustosica i uz pomoć asistentica.