Kreativni kamp: Radionica crtanja po promatranju

Vizualne bilješke na putu kroz prirodu

Od ponedjeljka 5. do petka 9. kolovoza 2019. godine, od 18.30 do 20 sati, na platou Tuškanac će se održavati Radionica crtanja po promatranju. Voditeljica radionice na temu „Vizualne bilješke na putu kroz prirodu“ je magistra edukacije likovne kulture Ana Juršić, a radionica se održava u sklopu projekta Kreativni kamp.

Radionica je namijenjena svima koji vole sjediti u travi i uživati u prirodi, a koji bi željeli naučiti osnove crtanja. Prethodno iskustvo nije potrebno, a od pribora polaznici trebaju ponijeti olovku i blok za crtanje te podložak za sjedenje (deka, ručnik, jastuk i sl.), a dobro će doći i zaštita od komaraca.

Prijave se šalju na email adresu anamara.j112@gmail.com s naslovom „KREATIVNI KAMP – crtanje po promatranju“. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime polaznika, kontakt te ukratko napisati motivaciju za prijavu, što biste željeli naučiti na radionici i imate li iskustva u crtanju. Radionica je namijenjena za deset polaznika koji mogu prisustvovati radionici svih pet dana, a na navedenu se email adresu može javiti za ikakve upite.


Facebook event radionice
Kreativni kamp

Poveznice
Moglo bi te zanimati