Start’18 u Gliptoteci HAZU

Start’18 u Gliptoteci HAZU

Kategorija Najave | 22/01/2018 1

 

U nedjelju 28. siječnja od 10 sati u prostorima Gliptoteke HAZU odvija se Start’18, međunarodna proslava suvremene skulpture u organizaciji Gliptoteke i sculpture network, europske platforme za poticanje i promociju suvremene skulpture, koja će se istovremeno odvijati na više od 90 lokacija u preko 20 zemalja.

Četverosatni program događaja obuhvaća virtualnu izložbu ‘Od tvornice do muzeja’ te stručna vodstva kroz zbirke skulpture Gliptoteke HAZU, predstavljanje europske mreže sculpture network, showroom kataloga i portfolija prisutnih umjetnika te komuniciranje putem društvenih mreža s drugim mjestima proslave u Europi. U ranoposlijepodnevnom satima slijedi raspravljački dio: predavanje i razgovor ‘Ususret Trijenalu hrvatskog kiparstva u Gliptoteci HAZU’ te tribina ‘Skulptura, arhitektura i javna plastika’.

Sudjelovanje u proslavi je besplatno, no potrebno je prijaviti se do 25. siječnja putem obrasca. Detaljan program i satnica proslave u Facebook eventu.

Facebook event

Obrazac za prijavu – rok 25.1.

sculpture network

 

Jedan Komentar

  1. potjemetvet
    |

    I’d need to test with you here. Which is not one thing I normally do! I get pleasure from studying a put up that may make people think. Additionally, thanks for permitting me to remark! http://www.potjemetvet.nl

Ostavite nam komentar