Konferencija ‘Cityscapes: Envisioning urban possibilities’

Konferencija ‘Cityscapes: Envisioning urban possibilities’

Kategorija Najave | 11/02/2019 0

 

Klub studenata etnologije i kulturne antropologije (KSEKA) poziva sve zainteresirane na prijavu radova za međunarodnu i multidisciplinarnu studentsku konferenciju ‘Cityscapes: Envisioning urban possibilities’ koja će se održati od 15. do 17. svibnja 2019. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. 

Cilj je konferencije uspostaviti dijalog i osvijestiti važnost suradnje akademske zajednice i civilnoga društva za pristup složenim problemima koji se generiraju na više društvenih razina. Promišljanjem i raspravama o različitim aspektima gradskoga života, sadašnji i budući stručnjaci moći će proširiti kontekst vlastitih istraživanja, a svi zainteresirani građani steći uvid u pitanja vlastitoga životnog prostora.

Prijave za konferenciju otvorene su svim studentima, stručnjacima ili istraživačima koji se bave problemima urbanih prostora. Prijave traju do 3. ožujka 2019. i potrebno je prethodno se javiti na e-mail cityscapes.zagreb@gmail.com.

Sve ostale informacije o konferenciji i prijavama na konferenciju moguće je pronaći na službenim stranicama konferencije. Autor vizuala je Marin Nižić.