10. Kulturpunktova novinarska školica – otvorene prijave

10. Kulturpunktova novinarska školica – otvorene prijave

Kategorija Najave | 25/08/2018 0

 

Portal Kulturpunkt.hr otvara jubilarni, deseti ciklus novinarske školice, petomjesečnog programa neformalnog novinarskog obrazovanja o suvremenoj kulturi i umjetnosti kojemu je cilj potaknuti mlade autore na aktivno pisanje te im pružiti mentorstvo i platformu za objavljivanje. Program se održava u večernjim terminima ponedjeljkom i srijedom, od listopada 2018. do veljače 2019. godine, a detaljni raspored i program polaznici će dobiti pri prvom susretu, 1. listopada.

Školica obuhvaća seriju predavanja o suvremenim vizualnim i izvedbenim umjetničkim praksama, kao i kulturnim i medijskim politikama koje vode različiti gostujući predavači, dugogodišnji kritičari, kustosi i drugi stručnjaci u svojim područjima. Drugi, radionički segment programa usmjeren je na usvajanje vještina pisanog i radijskog novinarstva te analizu umjetničkog djela, dok treći segment čini praktičan rad na tekstovima, uz izravnu mentorsku podršku i objavljivanje članaka na portalu Kulturpunkt.hr.

Edukacijski program novinarske školice besplatan je za sve polaznike, a prijaviti se mogu svi zainteresirani (prethodno novinarsko iskustvo nije traženo) u dobi od 16 do 30 godina. Rok za prijavu je 17. rujna 2018. godine. Više o prijavi na program možete pronaći na poveznici.

Poziv na novinarsku školicu.

Rok za prijavu je 17. rujna 2018. godine.

Ostavite nam komentar